40. Allianz Hungária Rally

Az anygi kár jelentős lett

 

Már csütörtökön este leutaztunk Pécsre elfoglalni a szállásunkat,mert pénteken délelott kezdodott számunkra a verseny adminisztrativ és technikai átvétellel,majd délután Prológgal folytatódott,amin mi is részt vettünk a Rally 1-es mezonnyel.Ez a része nem számit bele az értékelésbe,igy mindenki kedvére autózhatott egyet a nézoközönségnek.

A szombati napot verseny nézéssel töltöttük el mert nekünk csak a vasárnapi napon kellett rajthoz állnunk.A vasárnapi reggel jól kezdodött,nem voltunk idegesek,minden rendben volt az autónkon is.Az elso két gyorson abszolult 2. idoket autóztunk,majd következett az a bizonyos 3. szakasz,ahol olyan 130-140-es tempóban érkeztünk egy jobbos kanyarhoz,ahol mintha kihúzták volna alólunk a talajt.Sajnos megállni nem sikerült, igy egy 6 méter mély patakba repültünk tetovel.Hála a jó istennek nekünk nem lett bajunk de az autónk ripityára törött.Hogy a bajt tetozzük,még az utánunk rajtoló autó is ezt az árkot nézte ki magának és pont a mi kis Hondánkra esett.Igy még jobban össze tört a jármu.

 

 

Köszönjük a támogatást:

Forgács Tamás, Mv-Profil Kft., Fa- Forg- Tech Hungária, Szalontai Szeszfozde, Jákob György, Ink-jet Kft, Ben-Siker Kft, Tiszatextil Kft, Templomtó-Folyás, Csikó Tamás, Szemán Jeno, Kisgép Központ, Tettman Bt, Törpe-Vill Bt, Botos Autósbolt, Ford Sat Kft
[Föoldal] [A csapat] [Az autó] [Képek] [Éves beszámoló 2006]